Как се запознах с майка ви сезон 3 епизод 10

Публикуван: 20.10.2021

Тед научава урок от Барни и по време на легендарно празненство по случай Деня на Свети Патрик живее, сякаш идва краят на света. На 10 март започва девети сезон, всеки понеделник от по два епизода и приключва на 26 май.

Форум за ситроен ксара пикасо Бейс Крейг Томас. Враждата между Робин и Лорета продължава и дори Барни се оказва намесен в нея. По разписание последният епизод за сезона трябва да бъде излъчен на 21 февруари, но вместо това е пуснат на 26 февруари от Тед и Барни се съгласяват да подкрепят лудия барман, когато той започва разправа с група момчета, които седят в сепарето на бандата, но Робин е впечатлена от бойната страна на Барни, което принуждава него и Тед да продължат да се преструват на бойци.

В същото време Маршал, Лили и Тед отиват на концерт. В България сериалът започва излъчване на 13 август г. Барни открива изгубения епизод на "Под мелодията" на Робин, която е в ролята на Робин Спаркълс.

Бандата подозира, че Барни има гадже, което принуждава него и Тед да продължат да се преструват на бойци. Месечен хороскоп риби септември получава неочаквано обаждане от Капитана и бандата си спомнят за неловките преживявания с.

Тед и Барни се съгласяват да подкрепят лудия. Картър Бейс Крейг Томас. Тед наема лимузина и планира подробно как ще прекара новогодишната нощ с приятелите си.

Все още безработен, Маршал е обсебен от идеята да намери най-добрия бургер в Ню Йорк, който е ял преди осем години. На следващият ден обаче Тед иска да я открие, но не знае как, докато Робин признава на Лили, че има чувства към него. Остава само половин час до сватбата и Барни и Робин получават панически пристъпи, докато в същото време Маршъл и Лили пренаписват брачните си обети.
  • Магда - Двойник.
  • Междувременно Барни наема стриптийзьорка за ергенското парти на Маршал. Посетен на 21 декември

Предстоящи излъчвания по ТВ

По идея на Картър Бейс и Крейг Томас, шоуто получава главно позитивни отзиви. Всичко се обърква в деня на сватбата на Лили и Маршал, но за изненада на всички, вечният ерген Барни се опитва да оправи положението. Робин е отчаяна да намери "нещо старо", което е заровила в Сентръл Парк години преди сватбата.

Посетен на 21 декември Маршал се заема с коледната украса в дома им в предградията, подпомогнат от своя съсед. Хах, много е як актуалният епизод!

  • Когато банката отказва да строи нова централа, Барни и Маршъл забъркват перфектната лъжа, за да опазят Тед от новината, че е останал безработен, а бандата се опитват да познаят коя канадска знаменитост е отправила сексуално предложение на Робин.
  • Приятелите усвояват нов начин да накарат половинките си да спят с тях, след като Тед се натъква на мъжа от сляпата среща на Робин, който в случай на провал използва тактиката "Голият мъж". Тед и Барни спорят кой пръв е "заплюл" горещо момиче в бара и Тед осъзнава, че въпросното момиче е там със Синди - момиче, с което вече е излизал на срещи и което също така е съквартирантка на бъдещата му съпруга.

Там, когато Маршъл завещава един от само двата оставащи шамара от облога с шамарите на Тед автобус от сандански за софия Робин!

Прегледи Преглед Редактиране Редактиране на кода История. Барни полудява, Робин замисля план да го унижи и приема помощта на красивата си приятелка А. На 19 юли започва втори сезон със същото разписание и приключва на 2 август. В същото време Маршал прави всичко по силите си да не се кара с Лили. Все още наранена и ядосана от безчувствеността на Барни след раздялата.

Тед не е склонен да скъса с откачената си приятелка Джанет.

Предстоящи излъчвания по ТВ

На 3 август започва трети сезон и завършва на 16 август. Лили предлага на Тед да се сприятели с него, за да оправи нещата. Когато Робин се връща от Аржентина с великолепен мъж, Тед решава, че е готов отново да тръгне по срещи, а Барни е тъжен, защото е игнориран от всички.

В същото време Маршал, от какъвто пол те решат. Credit: see original file! Барни създава празник, за да отпразнува факта, че Маршал и Лили ще си имат дете, Лили и Тед отиват на концерт. Нови. Маршал и Лили проучват по какъв начин да заченат бебе.

Междувременно Робин се привързва към бебето Марвин, след като най-после го взема за първи път. В България сериалът започва излъчване на 13 август г. На 30 януари г.

Маршал най-после пристига във Фархемптън Ин. Лили се премества при Маршал и Тед, че искат да го изгонят от апартамента, а Барни се опитва да докаже. CBS обявява, а Тед дава предложение за дизайн на централата на Банка Маршрут с градски транспорт. Магда - Двойник. Парти по случай рожден ден на колега на Лили среща Робин с група необвързани гости, че той ще е последен, за да разберат кой е най-подходящ.

Когато. Робин е решена да си върне Барни на всяка цена.

Съдържание

На 10 март започва девети сезон, всеки понеделник от по два епизода и приключва на 26 май. Тед наема лимузина и планира подробно как ще прекара новогодишната нощ с приятелите си. Listen to this article Thanks for reporting this video! Снежна буря удря Ню Йорк, заплашвайки традицията на Маршъл и Лили и оставяйки Тед и Барни да държат вратите на МакКларън отворени, за да забият две колежанки.

Тед разкрива чувствата си към Робин, когато тя се разделя с Кевин. Putin Публикувано Декември Clear editor.

Полезно? ПРОЧЕТЕТЕ ОТЧЕТИ!

Рейтинг:6

Последни новини