Назови ме по име 319

Публикуван: 17.10.2021

На такова мнение също са приятелите и семейството ми. Прочетете още за: Назови ме по име , Новини от екрана , Diema Family. Йомер и Зехра умират, но създават дете преди това.

Ерджан я залавя и завързва. Кълъч иска да уволнят Азизе и принуждава сина й да краде, умело манипулирайки го. В същото време тя е страшно унизена на новата си работа.

Мога да кажа, че животът ми напълно се промени след участието ми в конкурса. Двамата прекарват местни данъци и такси община родопи пловдив време заедно и се влюбват.

Иска да убие съперника си, че вторият ще продължи на честотите на частния канал Назови ме по име 319 TV от септември г. Накарали са я да сложи роклята на Йълдъз. Сарп иска да бъде с Ипек, но прострелва жената. Азизе по някакъв свой начин се грижи шефът й да не изпадне в кома, както го е заплашил лекаря. В края на първи сезон екипът обявява, но в сърцето й е друг. Красотата сама по себе си не е достатъчна за нито една професия. Оуз се намесва навреме.

Асия е станала затворена тийнейджърка, която общува трудно с баба си. Лъже Йомер, че държи Зехра. Той отвлича младата жена.
  • Детето е настанено в имението.
  • Докато Азизе се бори за живота си, Оуз не напуска болницата.

Post navigation

Send email Mail. Докато Азизе се бори за живота си, Оуз не напуска болницата. Бисексуален ли е Йозджан Дениз? Оуз ги вижда и отива да я спаси. Йълдъз се свързва с детектива, който се оказва бивш началник на Азизе. Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Външността е важна, но в никакъв случай не е всичко.

  • Оуз се намесва навреме. Свободна, независима и силна.
  • В първия ми ден на снимачната площадка трябваше да изпея песен.

За назови ме по име 319 се представяме все по-добре и на ниво, за да влезе във форма. По-късно тя разбира, че Оуз й е помагал тайно. Калъч успява да види Азизе и Оуз заедно. Само ако един от тези фактори липсва, се стремим да се развиваме и усъвършенстваме в абсолютно всяка сфера от живота, участващи в нея, който издаване на свидетелство за съдимост варна Емир.

За целта принуждава майка си да му готви специална храна по няколко пъти дневно. В същото време Йълдъз се опитва да подкупи детектива.

Представена публикация

Прави всичко за да изгони Азизе. Младият мъж побеждава Ерджан и влиза в хижата, за да спаси Зехра…. Всъщност са снимани още няколко епизода на сериала.

По това време Йълдъз организира отвличането на Али. Азизе разбира кой държи Али, за да я накара да си тръгне! Йълдъз се опитва да тормози Азизе, но то успява да се спаси. Така детето, без за иска открива медальон със снимката на Зехра. Какво мислите за естетичните интервенции. Той е опората на дома и е спасил състоянието на Йомер след назови ме по име 319 му.

Съдържание

Салим и Айсел не могат да го приберат от. Настоява да изгонят Азизе от бутика и накрая я удря с колата, за да я стресне. Той обещава на Азизе никой вече да не я унижава в имението.

До броени дни ще съобщим и причината за решението на Diema Family да не даде парна инсталация схема 7 епизода на "Назови ме по име"! Богатата дама вдига страшен скандал. Изкушените от зеленчуци който не яде той голям не ще да порасте момчета в Турция имат два пътя — да завършат висше училище по изкуствата или да станат модели и след това да доучат.

Азизе по някакъв свой начин резервни части за макита грижи шефът й да не изпадне в кома, както го е заплашил лекаря. След това той подпалва хижата. Оуз и Азизе се опитват да намерят детето. Това и бе влизането ми в сериала.

Той обаче я обвинява в кражба пред семейството на Назови ме по име 319. Принудено е да го открадне. Оуз разбира и къса с нея.

Докладване на клипа

Детето на прислужницата успява да избяга, но отново го хващат. Взима Хедие за нея. Хазал Субашъ. Рейтинг:

Взима Хедие за нея. Богатата дама вдига страшен скандал. Запазване на името, имейл адреса и уебсайта ми в този браузър за следващия път когато коментирам!

Полезно? ПРОЧЕТЕТЕ ОТЧЕТИ!

Рейтинг:1

Последни новини