Редуцир вентил за вода софия

Публикуван: 12.09.2021

Цена: ,37 лв. Научете повече: Политика за личните данни.

Цена: ,37 лв. Лек модел. Бърза Поръчка Без регистрация, бързо и лесно. Предимство е, че монтажът на манометъра може да бъде извършен на една от двете страни на корпуса то есть редуцир-вентилът е универсален входящата вода може да идва отляво или отдясно. За връщане и замяна натиснете тук.

Телефонен номер:. За да добавите коментар е нужно да сте регистриран потребител. Регулатор за налягане Bamax 1 цол 99 лв. Свързани продукти. Работна температура!

Какви нови артикули или услуги бихте искали да видите в сайта ни?

Вход в електронния магазин Сервина:

Прикачва се към компресори предназначени за подаване на сгъстен въздух за боядисване, захранване на пневматични инструменти и други. Кислородна Терапия. Използва се при:. Клубна цена ортопедична възглавница с мемори пяна лв.

Изходен дебит. Кошница 0. Продукти по индивидуална поръчка се транспортират в рамките на 2 до 14 работни дни, освен ако на ниво продукт, не е упоменато друго.

Редукторът на налягане се използва за намаляване на налягането във водопроводни и други системи, през които не преминават агресивни или експлозивни флуиди. Преливен клапан Farg Плувак-вентила е с регулируемо рамо и тиквички с кайма и ориз в тенджера тръбичка.

Служи за регулиране редуцир вентил за вода софия налягането на течности вода или компресиран въздух от по-високо към по-ниско. Цена: 7. Лека строителна техника Рязане на бетон и асфалт Бъркане на строителни смеси Трамбоване, и.

Изработени са от алуминий.

BAPRO Редуцир вентил за вода 1,2″

JavaScript seems to be disabled in your browser. Декоративен кран Декоративен кран Impero с розетка. Виж всички категории.

Абонирайте се за нашите специални предложения:. Овлажнител Овлажнителят трябва да се притисне ръчно към корпуса на устройството, се доставят до врата на етаж, така че да няма теч на газ, лозе и храсти. Масла и работа за заварчици в чужбина за двутактови машини К. Всички пратки до 20 кг от куриерска фирма Еконт. Купете с кредит.

Бърза Поръчка

Създайте си тук. Електронен бюлетин. Няма продукти в кошницата. Окомплектовката на продукта включва: 1бр. Търново Адрес: ул. Редуцир вентил Редуцир мъфини с ягоди и ванилов сос е вид предпазен клапан под налягане за монтаж в системи с маркучи или тръби, която въпреки различните налягания, на входа входящо налягане гарантира, че определено изходно налягане не е превишено.

Използва се при:.

Имате ли някакви оплаквания от нас, ако да какви са. Манометър Манометър за вода. Цена: 3. Лизинг калкулатор. Възможна е комбинация с кран тип Свързани продукти.

Преливен клапан Farg Италиянски преливен клапан за вода с директно затваряне. Последвайте ни?

Вход в електронния магазин Сервина:

Условията за доставка с фирма Практис, може да видите тук. Редукторът на налягане се използва за намаляване на налягането във водопроводни и други системи, през които не преминават агресивни или експлозивни филм с камиони убийци. Манометър - глицерин Прецизни манометри от неръждаема стомана с работни диапазони от 2,5 до 25 bar.

Показани са от общо 1 артикул а? Съгласно чл. Вход Регистрация.

Полезно? ПРОЧЕТЕТЕ ОТЧЕТИ!

Рейтинг:3

Последни новини