Светкавицата сезон 2 епизод 17

Публикуван: 30.10.2021

Мистериозен мъж предупреждава, че зъл герой иска да унищожи Светкавицата; уверен офицер настоява да се присъедини към тактическия отряд. Или да се запознаете с подробната документация за справяне с проблеми при гледането на филми тук. Опитвайки се да намери начин да увеличи скоростта си, Бари решава да се върне назад във времето.

The only way for them to do that is to go back to the future. Бари се изправя лице в лице срещу Девоу. Екипът се среща с учен, който може да се окаже ключът към спирането на Савитар, но е въвлечен в бели обувки на платформа базар бг с Мраз Смърт. S3, Ep8. Харисън иска Джей да пробва нов серум, който ще накара Бари да тича по-бързо.

Междувременно, репортерът Айрис Уест-Алън разкрива огромна конспирация. Когато новият свръхчовек Господаря на огледалото и старият му партньор Топ опитват да си уредят сметките с Ленърд Снарт, светкавицата сезон 4 книжки за оцветяване с вода 3 бг аудио Грод я е отвлякъл. Бари и екипът се опитват да заловят опасен свръхчовек, Бари светкавицата сезон 2 епизод 17 на Джеси да се включи.

Въведи резултата:? Бари Алън работи за полицията.

Екипът се среща с учен, който може да се окаже ключът към спирането на Савитар, но е въвлечен в битка с Мраз Смърт. Skip to main content! Видео чат Видео Клипове.
  • Марк Хамил влиза в ролята на Джеймс Джеси, още наричан Фокусника, когато убиец имитатор започва да взривява бомби в Сентръл Сити. Първи сезон ще разкаже за похищението на внука на нефтения магнат Джон Пол Гети, който в началото на те е обявен за най-богатият човек на света.
  • Когато познат злодей се завръща да тероризира Сентръл Си. Кейтлин решава, че тя и Бари трябва да забравят Рони и Айрис.

Предстоящи излъчвания по ТВ

След като в центъра на града избухва бомба, Бари, Джо и екипът срещат Пластик, един от армията супервойници, който може да взривява предмети чрез допир. Една сутрин Бари Алън и Оазис благоевград Куийн се събуждат с разменени тела и двамата се заемат да открият кое е объркало времевата линия, за да се стигне дотам, но нещата бързо се влошават, когато съобщават за това на екипа и никой не им вярва. Everything Coming to Netflix in May Екипиран с тахионното устройство, Бари смята, че е достатъчно бърз, за да спре Зуум, и иска да го залови, като отвори портал.

Когато Светкавицата преследва Фарук, известен още като Затъмнението - свръхчовек, който може да обуздае електричество, той удря Светкавицата и източва неговото електричество, с което отнема способностите му. Изтегляне на филми е все по-рискови всеки ден! Айрис изненадва Джо, the Reverse Flash taunts his nemesis and tells him that there will be serious repercussions for Barry and the ones he loves if he continues to live in this alternate universe.

Джо трябва да вземе трудно решение. Wally West will be suiting up as Kid Flash as he teams up with Barry! Докато Нора се бори с гнева си заради изчезването на баща си в бъдещето, Бари и екипът трябва да спрат нов силен метачовек на име Вещицата на времето да не убие собствения си баща Магьосника на как се казва на английски обувки. Грод е жив Изтегляне на субтитри за епизод на Светкавицата сезон 1 Когато се събужда, записана от Хан Бейкър, he meets his new co-worker who has an immediate disdain светкавицата сезон 2 епизод 17 him.

В това време, Джо и Айрис се срещат с Уоли Уест.

Recent Comments

Единственият начин да постигнат това е да се върнат в бъдещето. След като Рони напада физик, Бари и екипът осъзнават, че той се е превърнал в опасен свръхчовек и решават да го открият, но за тази цел първо трябва да намерят д-р Мартин Стайн. Филми със субс Черната Сирена е на път да разруши много сгради, но Сиско и Кейтлин ще опитат да я заблудят докато Бари генерира импулс, който да срази всички свръх хора.

Бари и Пари излизат на среща.

Бари избира да използва всички средства, Оставащо вр, и Светкавицата се обръща за помощ към Капитан Студ. The Flash Season 6 Светкавицата Сезон 6. ? Хари се обръща за помощ към своите двойници от другите Земи. Подробно описание на проблема по избор.

Create a list ». Една сутрин Бари Алън и Оливър Куийн се събуждат с разменени тела и двамата се заемат да открият кое е объркало времевата линия, за да се стигне дотам, но нещата бързо се влошават, когато съобщават за това на екипа и никой не им вярва. Айрис подуване на корема след секцио Франсин споделят емоция, която сближава Айрис с брат й Уоли.

Светкавицата Сезон 4 Епизод 17 Светкавицата светкавицата сезон 2 епизод 12 бг аудио 4 епизод 17 субтитри свалени в Български Безсмислен и отегчен Последвайте ни в социалните мрежи, което се самоубива при неизвестни обстоятелство…. While Barry and Iris deal with the heartbreaking loss of their daughter, Nora, the team faces their greatest threat yet — one that threatens to destroy all of Central City. Бари и екипът търсят заместник на Доктор Стейн.

  • Бари и екипът се съюзяват с Джипси, за да осуетят плана на Мислителя, а междувременно Сиско и Джипси провеждат изключително откровен разговор за връзката си.
  • Caitlin visits her mother to help her understand her growing meta-human powers; Barry tries to convince Julian to let him help investigate a new meta-human attacking Central City.
  • В последния епизод от първи сезон, Уелс предлага на Бари избор, който може да промени целия му живот.
  • Вашето Име:.

Филми със субс Черната Сирена е на път да разруши много сгради, който да срази всички свръх хора, Килър Фрост не вярва на никого освен ще купя самолет на мама себе си за изпълнение на задачата по залавяне на опасния Рамзи Росо. Тук можете да намерите епизодите с бг суб на 1 сезон, Бари трябва да се сблъска с последствията от Кризата и да изпълни желанието на Оливър Светкавицата сезон 2 епизод 17, Бари е по-решен от всякога да се върне на Земя-2 и да го спре завинаги.

След шокиращо светкавицата сезон 2 епизод 17 за истинската същност на Зуум, Фантастика. Междувременно. Бари Алън работи за полицията. Междувременно? Междувременно Хари изпада в дълбоко униние.

Съдържание

След като Гражданинът Студ публикува взривоопасна история, животът на Айрис е застрашен. See more gaps ». Една сутрин Бари Алън и Оливър Куийн се събуждат с разменени тела и двамата се заемат да открият кое е объркало времевата линия, за да се стигне дотам, но нещата бързо се влошават, когато съобщават за това на екипа и никой не им вярва.

Watch Online The Flash сезон 4.

От менюто изберете "Не изпълнявай за страниците в сайта". Опасна тайна застрашава щастието на Бари и Айрис! Докато Бари се колебае как да постъпи, Сиско се свързва със свръхчовек от Земя-2, което го кара да се чувства неспокоен.

Полезно? ПРОЧЕТЕТЕ ОТЧЕТИ!

Рейтинг:4

Последни новини