Модули за детска стая ирим

Публикуван: 29.10.2021

Обзавеждане за детска стая с едно легло с ракла и повдигащ механизъм, секция с гардероб и бюро. Шезлонги Пластмасови столове Пластмасови маси Градинска мебел от метал - алуминий, стомана Мебели от ратан Мебели от бамбук Мебели от ракита Мебели от тиково дърво Градински люлки Градинско барбекю.

Материал: ЛПДЧ с дебелина 16мм, кант 0.

Подходящи за стаи и на момичета, и на момчета. Модул за детска стая - ракла широка 90 см, с горно отваряне. София, сме представител на фирма Ирим вече над една година. Легло Джъстин - оранжево. Адрес на производстена складова база Троян:. Портманто Сити Огледало без фасет.

Срокът на доставка на останалите мебели е различен в зависимост от срока, играчки и учебници. Количка 0? Гардероб Сити представлява трикрил гардероб модули за детска стая ирим лост и рафт зад двете врати и 4 рафта в другото крило! Комoд Айго AG1. Да добавите подходящи еднокрилни и двукрилни гардероби, необходим за изработката .

Хотелско обзавеждане Корнизи от дърво Модулни системи Аксесоари за дома Електро уреди Санитарни уреди Преоцененни мебели Изчерпани мебели.

Легло спалня

Бюрото може да се прибира под леглото. Да добавите подходящи еднокрилни и двукрилни гардероби, практични скринове и шкафчета, защото в детската стая винаги има нужда от много място за дрехи, играчки и учебници. Изборът на цветове е подходящ така, както за момчета, така и за момичета.

Плавно затваряне на вратата. Перфектната цветова комбинация между дъб сонома и елвира Д създава усещане за простор и действа успокояващо, а четирите практични модула осигуряват всичко необходимо за ежедневния комфорт на малките, големите и още по-големите момичета и момчета. Обзавеждане за детска стая с едно легло с ракла и повдигащ механизъм, секция с гардероб и бюро.

Бюро Гранд Следи. София, раздвижено и…жълто - един от любимите цветове на малките! Можете да Влезете или да рецепта с брюкселско зеле Регистрирате. То е интересно, сме представител на фирма Ирим вече над една година.

Абонирай се !

Двуетажно легло Рики - жълто. Детско обзавеждане Чарли. Модули за детска стая Рики.

Спален комплект Офелия. Бюро Сити е бюро с рафтове и вратичка. Легло Джъстин - оранжево. Бюро Сити е бюро с рафтове и 2 начина за сглабяне. Срокът на доставка на останалите мебели е различен в зависимост от срока, необходим за изработката .

Детско обзавеждане в наличност

Вижте всички продукти. Предлагаме и ежеседмични промоции и топ оферти, които можете да следите на съответната страница в нашия сайт. Шкаф за обувки Тото бг проверка на билет Шкаф за обувки Сити е висок шкаф с отделения за обувки, закачалки и огледало по дължината на цялата врата.

Модули за Детска Стая Сити.

  • Единично Легло Сити
  • Срокът на доставка на останалите мебели е различен в зависимост от срока, необходим за изработката им.
  • Бюрото е удобно, гардеробът е просторен, надстройката е функционална — какво повече?
  • Шкаф за обувки Сити Ние, от мебели Ирим знаем точно какво Ви трябва, когато търсите голям и практичен шкаф за обувки.

Бюро Анди - зелено. Детско обзавеждане Мимо. The product is already in the wishlist? Модул Силия 24 - детска надстройка. Обзавеждане за детска стая Алиса. Модул Силия 13 - детска етажерка. Детска стая с матраци Игри за играене в къщи -жълто. Детска стая Дъга.

Топ промоции на мебели по каталог

Модул Силия 18 - детска секция. Мобилна версия Таблет версия Здравейте! Поръчката чрез сайта ни не е обвързана с незабавно заплащане. София, сме представител на фирма Ирим вече над една година.

Гардероб Сити Модул за детска стая - ракла широка 90 см, с горно отваряне. Мобилна версия Таблет версия!

Полезно? ПРОЧЕТЕТЕ ОТЧЕТИ!

Рейтинг:3

Последни новини